Over Wilma

Wilma

Beste lezer,

Ik ben Wilma Vermeulen, 1965 geboren in Amsterdam Oost, sinds 1997 woonachtig in Deventer, vanaf 1999 moeder en nu alleen opvoeder van 2 puberende dochters.

 

In mijn baan als groepswerker ben ik diep getroffen door hart en ziel contacten met mensen. Door hoge gevoeligheid, idealistisch zijn en grote organisaties werd de werkdruk mij te zwaar, in 1997 werd ik ziek. De keerzijden van mijn kwaliteiten als loyaal, betrouwbaar en verantwoordelijk werkten tegen mij; perfectionisme, controle, onderdrukte frustratie leerde ik onder ogen te zien door een creatief proces en zen-meditatie.

 

Hoewel ik opgeleid ben tot therapeut geloof ik niet in boekenwijsheid als deze niet van binnen eigen gemaakt is. Mijn leven kende vele uitdagingen en deze levenservaringen hebben mij gerijpt. Tuurlijk heb ik ook mijn blinde vlekken en niet iedereen zal zich gehoord kunnen voelen, daarom altijd een korte vrijblijvende kennismaking.

In mij vind je een eigenzinnig enthousiast mens met humor, iemand die goed luisteren kan, die niets menselijks vreemd is, kan motiveren of bemoedigen, die scherp kritisch de vinger op de zere plek legt als dat nodig is en die een rugzak aan methoden heeft.

 

Ik probeer altijd maatwerk te bieden afgestemd op de behoefte van ieder persoon. Op dit moment heb ik geen vaste ruimte, ik kom aan huis of ga met je de natuur in.

 

Hartelijke welkom als je meer wilt weten. 

Wilma Vermeulen

 

C.V.

1983-1986 Z-verpleegkunde interne opleiding Huize Ursula Nieuwveen.

Van 1983 tot 1996 werkte ik als z-verpleegkundige en groepsleidster in verschillende instellingen voor verstandelijk gehandicapten.

1990 – 1995 deed ik 2 HBO studies:

Creatieve Therapie beeldend vormgeven  HMN in Amersfoort. Een non-verbale vorm van psychotherapie

Rebirthkunde Atelier Anutosh in Leeuwarden.  Een lichaam en adem gerichte therapie om bij onbewuste gebieden te komen.

Verdiepende cursussen/opleidingen

Vroegtijdige onderkenning ontwikkelings stoornissen jaartraining 

Beeldhouwen in atelier van Anita Nunez Laraz 3 jaar wekelijks

Boetseren afgelopen 5 jaar in Leeuwenkuil

Motorisch tekenen atelier Michiel D'Hondt 3 jaar wekelijks

Moeder vanaf 1999, mijn mooiste en belangrijkste leerweg! 24/7

Zen-meditatie aan de Dharmatoevlucht in Apeldoorn

Verder deed/doe ik: yoga, meditatie, bio-energetica, fitness, voice dialogue, psychodrama, intuïtief tekenen/schilderen, verschillende dansvormen, zang, beeldhouwen, sjamanisme, massage.

 Van 1993 tot 1997 had ik een zelfstandige praktijk in Amsterdam.

Vanaf 2009 ben ik creatief actief in Deventer op verschillende lokaties.